fredag den 2. november 2012

Jeg vil være med i Skammer-filmen!

Ja, der kommer en skammer-film! HOHO!

(OCDina havde lige lyst til at dukke op.. XD)

Jeg vil så mægtigt gerne til audition som Rosa. Om jeg så skal rejse tværs gennem landet. Er bare ræd for at deres aldersgrænse går ved en 16-styk (ja, hun er ung.. Mellem 11-14 år.. Men jeg kan også se ung ud?)
 

(Ja, jeg tog faktisk lige billeder af mig selv som Rosa klokken 2-etellerandet om natten.. Og nej, Rosa går ikke med sminke - tog dog lidt sort under øjnene...)

Jeg elsker at hun har en god rolle i historien. Det kunne være fedt at være med. Jeg ved godt at filmindustrien ofte går efter folk med skuespiller-uddannelser.. Men man kan vel altid håbe!?!
(Bare lige for at vise at jeg sagtens kan klare blond hår!)

Jeg overvejer at lave en video til youtube, bare for at vise hvor fantastisk en Rosa jeg ville være 8D men men men... Ja.. Måske.. Jeg ved det ikke.. Jeg har allerede 2-3 skammer-videoer..
JEG ER EN FREAK.
(Warh, farlig-farlig kniv jeg har der...)

Men jeg kan! Jeg kan! Jeg ved jeg kan! Det er bare en audition.. Men hvad hvis de allerede ved hvem der skal spille hende? Buhuhu.. Lad være at overtænke Melissa!
(Don't hit me! Eller.. Jeg ved ikke hvad der skete.. XD)
Anyways, skal måske prøve at opdatere noget mere.. Men jeg lover intet xD og der er alligevel ikke rigtigt nogen der læser denne blog.. Det håber jeg i hvert fald ikke..

~ Buhbye


Ingen kommentarer:

Send en kommentar